top of page
  • Εικόνα συγγραφέαadmin

28.9.2018: Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα 28/09/2018 και οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Θήρας παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας ΔΑΠΠΟΣ και στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι απαραίτητες οδηγίες από τον γυμναστή κ. Πεταλωτή


Τόσο οι μαθητές/μαθήτριες, όσο και οι εκπαιδευτικοί διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πινγκ-πονγκ και η όλη αθλητική δραστηριότητα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία… όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις στρατιωτικές ασκήσεις, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια!

Για τις επιδόσεις στο ποδόσφαιρο τι να πούμε; Πραγματικά δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε για τους νέους και φερέλπιδες αθλητές μας! Αν δεν έβρεχε, θα είχαμε στείλει ανταποκριτή για να είμαστε ειλικρινείς για να μας μεταφέρει τα νέα…. Πάντως αξίζουν έπαινοι στα παλικάρια μας που πήγαν στο γήπεδο με τέτοιο καιρό!



Στο πινγκ-πονγκ… εεε…. όλα καλά! Τους είχε συνεπάρει όλους ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Η νέα ομάδα που παρουσιάσαμε φέτος στο γήπεδο, ενισχυμένη με νέες μετεγγραφές, δείχνει ακαταμάχητη και μάγεψε ακόμα και τις αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας που εκείνη την ώρα έκαναν ζέσταμα στο κλειστό γυμναστήριο. Κατάλαβαν ότι πλησιάζει ο καιρός που θα αναγκαστούν να πάρουν μετεγγραφή εκτός νησιού.




Το επιστέγασμα της ημέρας ήταν ο τελικός του μπάσκετ μεταξύ της καλής πεντάδας του σχολείου και της μικτής εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι εναποθέτουμε όλες τις ελπίδες μας φέτος στην ομάδα ποδοσφαίρου και στο βόλεϊ γυναικών. Μήπως να στείλουμε τους δασκάλους για μπάσκετ; Υπομονή ένα χρόνο, στην επόμενη Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού μήπως και ξεπλύνουμε την ντροπή….

Καλή αθλητική χρονιά να έχουμε!!!!


Κείμενο: Γεώργιος Νιάρχος, Μαρία-Γεωργία Χάλαρη

Φωτογραφίες: Διαμαντής Κρυωνίδης

91 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page